• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Session problem when trying to login through VirtualBox

#1
[eluser]Unknown[/eluser]
I have a strange problem when I try to login through my Virtual Box. Somewhere between sessions being set and redirecting to my index page, the session userdata variable gets destroyed.

* When I type in my username and password and click login the userdata gets set as it's supposed to.
* Then I redirect to my index page.
* On the index page I do a check to see if the userdata is set. If it is the user can see the page, otherwise he gets redirected to the login page.
* I get redirected to the login page. If I print_r($this->sesion->userdata) at this stage. The only things that are set are: session_id, ip_adress, user_agent and last_activity. No userdata.

This problem is Only on VirtualBox and both on Chrome and IE.
Otherwise it works great on both Windows and Mac, with all browsers.

Is this a bug or anyone have any idea how I can fix it?

Edit:
Oh and also: SOMETIMES, logging in through VirtualBox works fine. Like every other day or so.


Messages In This Thread
Session problem when trying to login through VirtualBox - by El Forum - 08-07-2012, 11:40 PM
Session problem when trying to login through VirtualBox - by El Forum - 08-09-2012, 09:35 AM
Session problem when trying to login through VirtualBox - by El Forum - 08-09-2012, 10:48 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.