• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial error...?? (RESOLVED)

#13
[eluser]Aken[/eluser]
1) You'd need to make a custom helper then - because if you don't include the "news/" part, you're not linking to the proper place. And creating a custom function to keep yourself from needing to write five characters seems a little overkill, no?

2) A slug is a chunk of the URL associated with news posts. It should not have spaces in it in the first place. If you added your fields directly to the database and included spaces, then you're doing it improperly. Not that it's entirely your fault - the tutorial is not overly explanatory about various aspects (it should describe what a slug actually is). But the code you propose is unnecessary, as the model's set_news() function will create a slug appropriately based off the news item's title.


Messages In This Thread
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-23-2012, 05:03 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-23-2012, 07:41 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-24-2012, 09:56 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-24-2012, 05:26 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-24-2012, 10:14 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-25-2012, 02:02 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-25-2012, 02:03 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-30-2012, 08:04 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 01-31-2012, 01:20 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-09-2012, 04:57 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-09-2012, 10:50 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-12-2012, 02:44 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-12-2012, 07:08 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-12-2012, 08:41 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-16-2012, 01:07 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-16-2012, 03:25 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 03-04-2012, 09:42 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 07-18-2012, 09:13 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 08-22-2012, 03:18 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 08-22-2012, 03:24 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 10-16-2012, 01:28 PM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-03-2013, 02:25 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 02-04-2013, 11:35 AM
Tutorial error...?? (RESOLVED) - by El Forum - 08-26-2014, 08:20 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.