• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Email class using smtp protocol. pls help

#11
[eluser]GKenny[/eluser]
[quote author="soar" date="1226872117"]Confirmed: same script working on Linux and DOn't working on Windows - tested with *nix SMTP-server.[/quote]

I concur with Soar. I was having that Max execution time probleme when trying to send email through SMTP using a Windows 2008 server with MailEnable. I then change my parameters and used my FC6 Unix server with Exam as the MTA and it worked right away.

EDIT: I added these 2 lines:

Code:
$config['newline'] = "\r\n";
$config['crlf'] = "\r\n";

and it started working right away with my Windows server.

#12
[eluser]Iverson[/eluser]
[quote author="GKenny" date="1235079325"][quote author="soar" date="1226872117"]Confirmed: same script working on Linux and DOn't working on Windows - tested with *nix SMTP-server.[/quote]

I concur with Soar. I was having that Max execution time probleme when trying to send email through SMTP using a Windows 2008 server with MailEnable. I then change my parameters and used my FC6 Unix server with Exam as the MTA and it worked right away.

EDIT: I added these 2 lines:

Code:
$config['newline'] = "\r\n";
$config['crlf'] = "\r\n";

and it started working right away with my Windows server.[/quote]

Wow, this works for me too. Except that I can't pass a variable into the functions! I have to do $this->email->subject('Email Test') instead of $this->email->subject($subject). WHY?!?!?


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.