• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems with FCKEDITOR

#1
[eluser]Rubiz'[/eluser]
Hello all!

Well, I have used FCKEditor in my test server, and it works pretty fine.

When I use it in the client's server, it has no script changes, all source code seams fine, but the fckeditor's user interface doenst appears...

Its frame size is right, but it is empty...

Anyone has any idea about it? I'm using the 1.7.1 CI version.

My source in the page:
Code:
[removed]
    var oFCKeditor = new FCKeditor('content');
    oFCKeditor.BasePath = "http://www.alkindar.com.br/fckeditor/";
    oFCKeditor.Width = 600;
    oFCKeditor.Height = 600;
    oFCKeditor.Config["EnterMode"] = 'br';
    oFCKeditor.Config["DefaultLinkTarget"] = '_blank';
    
        
    oFCKeditor.Value = 'Test';
    oFCKeditor.Create();

[removed]

#2
[eluser]Colin Williams[/eluser]
Are you using mod_rewrite? Perhaps all the references are getting 404 responses because CI is handling the requests.

#3
[eluser]Rubiz'[/eluser]
Well, I am not using mod_rewrite...

What could I do to get FCKEditor working?

#4
[eluser]Colin Williams[/eluser]
Do you have and use Firebug? Make sure you aren't getting a ton of 404s. My hunch is still that some paths are wrong.

#5
[eluser]Rubiz'[/eluser]
Williams, I'm very confused now...

I have just opened the CMS tool in another computer, and verified the fckeditor, its working very well!
Weird... it should be something wrong with my apple computer? Or with my firefox??

Well, but I'm pretty happy, the problem is solved.

Thanx for helping!


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.