eclipse 3.5 IDE phpDoc autogenerate problem

#1
[eluser]Shiro[/eluser]
Hi Everyone,
I had been using eclipse 3.5 PDT for several month, recently I just start with CI.

I have a problem which is using eclipse to auto generate phpDoc.

here is the scenario:
Code:
<?php
class MReports extends Model{

    /**                        //<- start auto generate when I type /** [Enter]
     *
     * Oct 2, 2009
     * @return unknown_type  
     */                         //<-end
    function __construct(){
        parent::Model();
    }
    
    /**                        //<- start auto generate when I type /** [Enter]
     * /**
     *
     */
     */                        //<-end
    function index(){
        
    }
    
}

for the __construct it will auto generate the phpDoc comment for me, but for index function it won't

scenario 2:

Code:
&lt;?php

    /**                        //<- start auto generate when I type /** [Enter]
     *
     * Oct 2, 2009
     * @return unknown_type  
     */                        //<-end
    function __construct(){
        parent::Model();
    }
    

    /**                        //<- start auto generate when I type /** [Enter]
     *
     * Oct 2, 2009
     * @return unknown_type  
     */                        //<-end
    function index(){
        
    }

When I remove the class that line, the phpDoc works again, how to fix this problem?


scenario 3:

Code:
&lt;?php
class MReports extends Model{

    /**                        //<- start auto generate when I type /** [Enter]
     *
     * Oct 2, 2009
     * @return unknown_type  
     */                         //<-end
    function __construct(){
        parent::Model();
    }
    
    /**                        //<- start auto generate when I type /** [Enter]
     *
     * Oct 2, 2009
     * @return unknown_type  
     */                         //<-end
    static function index(){
        
    }
    
}

to enable the phpDoc work inside a class, I have to create a "static" function, but I don't think this is a good solution.

Any idea?

#2
[eluser]Shiro[/eluser]
for static function not working, each time I have to add static then type the phpDoc, after that remove static,

nobody using eclipse for phpDOC?

#3
[eluser]Shiro[/eluser]
just found out, I use the latest Eclipse PDT, the problem solved. Not sure what happen b4.
Thx for eclipse for the hardwork!


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.