• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SimplePie 1.2, PHP 5.3: How'd you do it?

#1
[eluser]Jeffrey McManus[/eluser]
Hi all,

I'm trying to get SimplePie 1.2 working with CodeIgniter. I have taken a look at Elliott's version of it, but it doesn't seem to work with the current version of CodeIgniter and PHP 5.3 (and it wraps SimplePie 1.1 which isn't the current version).

SimplePie 1.2 works on my PHP 5.3 machine without CodeIgniter, but when I use it as a CI library I get a white screen of death.

Those of you who are using SimplePie on PHP 5.3, how'd you get it working?

#2
[eluser]Jamie Rumbelow[/eluser]
Elliot's converting all his libraries to PHP 5.3-safe tonight, or so a little birdy tells me.... hang on until that Smile

Jamie

#3
[eluser]Jeffrey McManus[/eluser]
Spectacular, thanks Jamie.

#4
[eluser]Phil Sturgeon[/eluser]
Saves me patching it, thanks for the update.

#5
[eluser]Jeffrey McManus[/eluser]
Checking in to see if this has moved forward -- or if anyone has an alternative that works today? Thanks in advance.

#6
[eluser]thePiet[/eluser]
Curious for this one too...

#7
[eluser]Phil Sturgeon[/eluser]
I got bored of waiting, so here is my patched version of Simplepie v1.2 for PHP 5.3.

#8
[eluser]Jeffrey McManus[/eluser]
You are my god.

#9
[eluser]AgentPhoenix[/eluser]
Phil, have you had any trouble with version 1.2 and PHP 5.3? It was throwing a ton of deprecated errors for me and actually crashed httpd until I told it not to log the deprecated errors. You see anything similar or any other PHP 5.3 errors in the process of doing this?

#10
[eluser]Phil Sturgeon[/eluser]
[quote author="AgentPhoenix" date="1260570376"]Phil, have you had any trouble with version 1.2 and PHP 5.3? It was throwing a ton of deprecated errors for me and actually crashed httpd until I told it not to log the deprecated errors. You see anything similar or any other PHP 5.3 errors in the process of doing this?[/quote]

What do you think I just posted? ;-)

You can also get the new version from the SimplePie GitHub. They fixed it in a slightly different way but they both seem to work fine. They call theirs v1.2.1-dev. and it probably includes other fixes.

I REALLY wish I noticed that before I patched this file. There were about 500 instances of this same error... >.<


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.