Live version: site goes blank

#1
[eluser]Fabdrol[/eluser]
Hi folks,

Just uploaded a completed project, to:
Code:
http://www.daltonlemmer.nl/web/

Only thing is, live, it doesn't output anything. No 500 headers either (or 404 for that matter) (checked with httpfox)

I'm not using any .htaccess files, (no mod_rewrite), and I tried different settings for the url fetching method (tried AUTO, PATH_INFO, etc)

Has anyone ever experienced this? It seems to go wrong somewhere around codeigniter.php, I didn't change anything but the DB and Config files...

Thanks for helping!
Fabian

#2
[eluser]Fabdrol[/eluser]
It all goes wrong starting at line #83 in CodeIgniter.php:
Code:
$EXT =& load_class('Hooks');

#3
[eluser]Fabdrol[/eluser]
And then, out of nowhere, it works...
I don't get this... it looks like magic..

maybe it has something to do with uploading or stuff, I was looking into the files when they got back online! :S

#4
[eluser]richfearless[/eluser]
Upload a test.php file with phpinfo(); and see if that page goes offline.. if thats the case, it will be your server that is acting up..

#5
[eluser]Fabdrol[/eluser]
Tried that, no problems.
Somehow everything works again. I think it had something to do with the uploading. Maybe my FTP client corrupted some files.
When I started to add "echo's" to CodeIgniter.php somewhere in between the site worked again..

Though, never really experienced such behaviour from Cyberduck, but did have some problems with it in the past (pre-CI era)


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.