• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UserAuth Mini-App Error

#1
[eluser]Unknown[/eluser]
Hi everyone,

I just installed the UserAuth Mini-app Auth tool from the CI wiki. I followed the installation instruction, but when I go to login as the admin user, I get the following error:

"The requested URL /ci/user/login was not found on this server."

I installed CI in my Apache htdocs area.

Any feed back will be greatly appreciated.

Thanks in advance.

#2
[eluser]tomcode[/eluser]
Hi czachary,

Stumpled over Your post accidently. I propose You to post stuff concerning UserAuth
in this thread.

Which version of UserAuth did You install ?

Without beeing logged in, can You reach the other entries in the menu (ChangeLog, Installation, Documentation )?

Edit : Which CI version do You use ?

#3
[eluser]Peccavio[/eluser]
[quote author="czachary" date="1187903254"]Hi everyone,

I just installed the UserAuth Mini-app Auth tool from the CI wiki. I followed the installation instruction, but when I go to login as the admin user, I get the following error:

"The requested URL /ci/user/login was not found on this server."

I installed CI in my Apache htdocs area.

Any feed back will be greatly appreciated.

Thanks in advance.[/quote]

If you installed from the link in the wiki... you got the copy from tomcode's website.

You installed CI in Apache's htdocs area... did you configure CI using it's install instructions and tested it before installing userauth?

Suggest you post your problem in the ongoing userauth thread


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.