htaccess problems with 301 and ?

#1
[eluser]Scott Boyde[/eluser]
recently I had to move hosts and the with the new host I had to add ? into the line that removed the index.php

So my this line

Code:
RewriteRule ^(.*)$ /index.php/$1 [L]

Became

Code:
RewriteRule ^(.*)$ /index.php?/$1 [L]

My 301 redirect rule is

Code:
redirect 301 /pages/home.html http://www.nifootball.co.uk

But when you visit that page you just get a url with a ? where the index would normally be

http://www.nifootball.co.uk/?/pages/home.html

#2
[eluser]farinspace[/eluser]
what happens when you don't have the "?" in the rewrite rule?

#3
[eluser]Scott Boyde[/eluser]
I get page not found for all my pages.

#4
[eluser]Maglok[/eluser]
Yeah I know the ?.

You should make the redirect the last rule executed or htaccess will grab the now new url and feed it to index.php.

Code:
redirect 301 /pages/home.html http://www.nifootball.co.uk [L]
That should give you something.

#5
[eluser]Scott Boyde[/eluser]
[quote author="Maglok" date="1269359280"]Yeah I know the ?.

You should make the redirect the last rule executed or htaccess will grab the now new url and feed it to index.php.

Code:
redirect 301 /pages/home.html http://www.nifootball.co.uk [L]
That should give you something.[/quote]

I get an internal server error when I put that last.

#6
[eluser]Maglok[/eluser]
Was worth a shot. Oh how I loath htaccess at times.

Mabye you can rewrite around it temporarily. RewriteRule it?

Shame the [L] didn't work.


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.