• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Url_Suffix problem!

#1
[eluser]presbyran[/eluser]
Hi i have a problem with my Url_suffix config!

here is the code:
Code:
$config['url_suffix'] = "";


but the site show .html any way !!!!

dont want it to show nothing....any help ??


thanks

#2
[eluser]Derek Allard[/eluser]
Is your site online? Could you point us to it?

#3
[eluser]presbyran[/eluser]
[quote author="Derek Allard" date="1191279124"]Is your site online? Could you point us to it?[/quote]

http://www.stagex.net

when you click on a video, a new site will appear.....and when you click on the download button you will see in the "stauts bar" that ".html" is there.....and i want to get rid of it....coz if i co....then i can download the video.....otherwise only a new index page will be loaded!


plz help !

#4
[eluser]Derek Allard[/eluser]
unable to connect ot your database.

I think this is less about EE, and more about how you are creating your links.

What code are you using to create your link?

#5
[eluser]presbyran[/eluser]
a bought a comple source code from a web designer !

but here is the code for the video files:
Code:
<div id="movie_links">
    [ <span id="broken"><a href="&lt;?=site_url("videos/report/$id/0")?&gt;" target="report">Report as broken or incorrect</a></span> ] - [ <a href='&lt;?=site_url("videos/download/$id")?&gt;'>Download video</a> ] - [ <span id="working"><a href="&lt;?=site_url("videos/report/$id/1")?&gt;" target="report">Report as correct and working</a></span> ]
    <br /><br />
    [ <a href="http://www.stagex.net" target="_blank">Stagex.net</a> ] - [ Above links will not stop the video from playing. Enjoy!] - [ <a href="http://www.stagex.net" target="_blank">Stagex.net</a> ]
</div>


if thats what u want ??

#6
[eluser]Derek Allard[/eluser]
Yeah, that's what I wanted. There should be no possible way that .html is getting added to the end of your link. What is the full address that the "broken" link actually links to?

#7
[eluser]presbyran[/eluser]
it links to my sql database....coz if alot of people click on "broken link" and after some clicks the video id will be removed automaticly from the mysql database......

the thats the problem with the ".html".....dont know why it is there ???!!!


thanks

#8
[eluser]Derek Allard[/eluser]
OK, well until your site is back up, its hard to help you. My question was "what is the full address" meaning that it should start with "http://" and go from there.

Is it only this link, or all links?

#9
[eluser]presbyran[/eluser]
[quote author="Derek Allard" date="1191304660"]OK, well until your site is back up, its hard to help you. My question was "what is the full address" meaning that it should start with "http://" and go from there.

Is it only this link, or all links?[/quote]

http://www.stagex.net


the problem its for all the links

#10
[eluser]Derek Allard[/eluser]
Sorry presbyran. I must not be asking my questions clearly, because we're having a difficult time communicating here.

That said, your site is up and I can see what you are referring to now. If you don't have anything in $config[url_suffix], then I'm at a loss as to how CI could be doing this. Do you have any htaccess rules? Is your host rewriting things for you?

I'm all out of ideas friend, sorry.


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.