• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
When POST form with ő,ű chars lost everything

#1
[eluser]Unknown[/eluser]
Hello Gurus,

I have a big problem with my form(s). Today i've tried my registration forms with the input fields filled with "special" ű,ő,Ű,Ő characters and when I use this hungarian chars (one of them enough at any input field at the form) all the form validation cancel and all field data lost which already filled. seems like a complete from data reset. tried to solve with utf8_decode, etc. but didn't help.

notice: data POST happen fine to server, able to see via Fiddler tool.

looking fw. to your answers,
regards,
alsecz

#2
[eluser]BernardoSilva[/eluser]
I have the same problem... =/
Strange that you're the first i found with this kind of problem...

#3
[eluser]InsiteFX[/eluser]
Character Sets / Character Encoding Issues

InsiteFX

#4
[eluser]skenamoll[/eluser]
I've the same problem. I've tried with diferent charset (utf-8 or ISO-8859-1) and didn't work. The error happens with all accentued chars and with "¿". And there's no alerts (like “Disallowed Key Character").

Anybody knows why?

#5
[eluser]BernardoSilva[/eluser]
I found my problem one week after... =P
I was using the last php version and dunno why when i change back to a older version all start to work fine again... =)

Hope it help.

#6
[eluser]skenamoll[/eluser]
Thank you! It really works to me


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.