• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unable to locate the model you have specified: loginmoduel

#1
[eluser]janis[/eluser]
Hello everyone, I have a problem, simple code, on HostGator hosting
Code:
<?php if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed');

class indexs extends CI_Controller
{
public function __construct()
{
    parent::__construct();

}
}


and return error: 'Unable to locate the model you have specified: loginmoduel' ,
in windows work good.

Any idea, thanks.

#2
[eluser]Unknown[/eluser]
please specify error message and the code where the error lies.

#3
[eluser]janis[/eluser]
[quote author="Prasad.bhanage" date="1347861617"]please specify error message and the code where the error lies.[/quote]
Quote:There's nothing more Smile

An Error Was Encountered
Unable to locate the model you have specified: loginmoduel
Here link

#4
[eluser]TWP Marketing[/eluser]
Did you mean to spell the class name 'loginmoduel', rather than 'loginmodel'? I realize you may be using the Spanish or Portuguese spelling. But since we cannot see your code, I'm forced to guess.

#5
[eluser]CroNiX[/eluser]
Whatever you are doing, your problem is elsewhere in your code. The code you posted is not loading a model.

#6
[eluser]regal2157[/eluser]
It could be auto-loaded.. But would need more info to properly debug this.

I guess first thing first, does the file exist at application/models/loginmoduel.php on your host?

#7
[eluser]janis[/eluser]
The problem was here autoload.php file

Code:
//This is wrong
$autoload['model'] = array('loginModuel');

Thanks for everyone who tried to help :coolsmile:


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


  Theme © 2014 iAndrew  
Powered By MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.